20111022

Tournament hockey

Bismillahirrahmairrahim~ 

(Sihat jasad pasti mahu sihat akal dan rohani juga. Persiapkan amalan baru kesihatan seimbang. Kesihatan rohani itu teramat penting buat perhubungan kita dengan pencipta kita yang Maha Esa)




Okay fine, more updates. Tournament hockey last week. =)

gagah bergaya

The tournament started at 3 pm masa tu tengah hujan agak lebat dan semua berteduh di bawah pondok yang comel sambil menunggu giliran bermain.






Muslimin started the game first memandangkan hujan maka mereka sanggup bermain dalam hujan. Banyak record videos masa budak2 maen game termasuk bahan bukti untuk melihat siapa yang jatuh masa game sebab hujan.

the pink gang

curi-curi ambik gambar heh



hujan dan ribut




gigih bermain dalam hujan







the robocop

berkaliber dan bergaya wiwwit

wiwwit lagi



Sampai game muslimat je, batery dah tak ada. 




Alhamdulillah, akhirnya berjalan seperti yang dirancang. =) Tahniah semua.

4 comments:

deluxedinni said...

1st.
walaupun kalah, gambar aku patut ade. hehe. (main-main je) saje nak meriahkan komen.

SheqienRoslan said...

yer gmba ak byk la jugak.. boleh digantikan dengan gmba dona...crop muke n tmpal kat muke ak hehehhehe

~Dr.CiNta~ said...

eh gambar dona tak de eah ? *tak percaya sebab most camera aku ade gambar dona haha

syikin tok sah cite r banyaaak gile =P haha baguih2

deluxedinni said...

@Dr.Cinta :
haha. tkpe, tkpe.
gambar aku mahal tu.

@SheqienRoslan :
EHem-ehem. tk mau.
saiz wajah tk berapa nak sama.~ eheh.