20111022

Seminar Literasi Bahasa Melayu

Bismillahirrahmanirrahim~

(Untuk mendapatkan yang terbaik perlukan pengorbanan, pedulikan kepenatan jika engkau pentingkan kesempurnaan dan yang terbaik. Jika engkau mahu yang biasa-biasa sahaja, teruskan dengan usaha yang biasa-biasa. Suatu hari nanti, kita akan merasa bahagia dengan kepenatan. =) )

Oh event paling latest. Seminar Bahasa Melayu dari pagi sampai ke tengah hari duduk dalam dewan sambil menjaga booth kelas yang mempamerkan bahan bantu mengajar yang ohsem. *yawn


kain pelikat Napi
our booth; paling last

pengarah projek yang bertungkus lumus

khusyuk menerangkan roda kata
Pengunjung yang ohsem
BBM yang ohsem *yawn
boneka yang ohsem
jejaka yang ohsem juga ada di booth kami *evil laugh
teddy yang super cute menjaga booth




yeay gembira selepas seminar
alhamdulillah, akhirnya selesai juga seminar ini, imbas kembali, ada yang siap tak tidur malam untuk buat benda-benda bahan bantu mengajar ni untuk mendapatkan yang terbaik. Segala puji-pujian bagi Allah yang memudahkan segala kerja kita. 


Terima kasih untuk semua ahli kelas yang bertungkus lumus tidur bersama di bilik TV umar sampai jam 5 pagi menyiapkan segala keperluan.

Korang nampak bergaya pulak tengok dalam ni eh

14 comments:

SheqienRoslan said...

knangan yang x mungkin dapat dilupakan...x sangke kite sume tdur dbilik tv hehee....n gmba y paling cun ialah my teddy ngeh3....nyway...i luv pai 2!

~Dr.CiNta~ said...

haha, tidur dekat bilik tv, last2 bbrap org je bertahan =P owh

jejaka bertopeng said...

wahh~ tidur kat bilik twi ?? x ajak pon..:D

Dr.Cinta~ said...

hampeh nak ajak ang, atok =P mcm kenai je jejaka bertopeng haha

Anonymous said...

jejaka bertopeng. dah la tu sume nak ajak ko~

-deluxedinni

Dr.Cinta~ said...

jejaka kesunyian, dalam kelas pun nak ajak borak dengan wanita-wanita sejati keh2, kawan-kawan lelaki dia dah tak ada =P

deluxedinni said...

malu. malu. tknak ingat da time ni.

SheqienRoslan said...

ape y malunye dona...ak tengok comel je ko nari ngan bbm tu haha...frankly, sesuai la msuk seni tari heheheh....

asiah said...

dah abeh la kite berliterasi..wah2..rindunye kat our beloved lecturer..encik mansur che kerma yang budiman~

Adibah Ibrahim said...

betul Asiah, x dpt nak dgrr komen2 drpd En. Mansur che' Kerma lg..komen2 yg diberikan mmg akan diegti smpai bile2...

asiah wahid said...

betul3x....terutama untuk kumpulan 1~..^__^...tq to my group~....group pemangkin semangat group yang lain...hahahha..thumb up yerk~..^__^

deluxedinni said...

haha. group 1 tu Asiah Wahid, Noraini Ahmad, Dyana Shaiful Bahri dan Farah Diana Abu Bakar.

tkpe. group kiteorang lah pemangkin untuk group yang lain. haha. aku cukup suka dengan pesanan terakhir En. Mansur. haha.~

Anonymous said...

to jejaka~~"skrg sya rasa ada jejaka dlm kelas ni,ingatkan takda" (lbih kurg la ayat en.mnsur)......^__'
BM n BBM...smualh yg bersangkut paut dgn BM...all the sweet things,sweet memories..kredit to asiah...I like..alhamdulillah smua brjln lncr...

deluxedinni said...

sape tu? sape atas ni. tolong aku tk dpt detect. :)