20111021

Bina Insan Guru Siri 2

Bismillahirrahmanirrahim~

(Ukhuwah itu indah dicipta, indah dijalin, jangan merosakkannya, jangan punahkannya dengan sesuatu kerosakan yang kadangkala kita tidak jangka dan tidak kita sedar...)

(Entry yang banyak gambar -update tak berapa nak awal untuk membiarkan belog tidak bersawang) 

Pada 24 September yang lepas, unit PISMP PAI 2 and 2 telah mengadakan satu program Bina Insan Guru Siri ke-2/2011. Bertolak seawal pagi, dimulakan dengan senyuman ceria =)

Berkumpul di Masjid Kg. Mengabang Lekor


Sarapan pagi


Seterusnya, perjalanan diteruskan menuju ke pantai-what's-name? bersama ahli group masing-masing.

what a beautiful scenery =')
indah

Suasana pantai yang indah =')

Ahli group Hanafi, Mimi and the Kak Long
Hana-Kimi coolest roommate ever!
sibuk
romantis mungkin -sehati sejiwa
ahli group Luqman, Wan Aisyah and Farah Waheeda
nak buat trademark group

us =)
Then, ada buat amal bakti jugak di rumah-rumah yang terpilih. Sungguh rajin =') sehingga direwardkan nasi pulut kuning yang not-bad sedap.




reward

senyum setelah kenyang
Melawat pakcik yang kurang upaya
Owh dah majlis penutup pun

us again =)

Alhamdulillah, sudah lama selesai BIG siri 2 ini, wait for more updates and for more pictures. Belog kelas sedang dalam usaha pengubahsuaian semula. Harap maklum. =)


Selamat bercuti! =)

5 comments:

liey691 said...

weh..mne gmbr group kawe??...dh la post abeh cool dh..haha

Islamic Education 2 said...

haha, tak terjumpa pulak gambar group hang =P

deluxedinni said...

@liey691 : g update jugaklah. letak utk special group ang.~ dah la group tu group mng sume game.~ :)

btw, thnx sape yang updatekan. ade jugak latest entry utk blog ni. alhamdulillah.

Islamic Education 2 said...

otw nak renovate plus nak letak lagi latest event woha

deluxedinni said...

aku suka BIG diz tyme. sbb adventure- kena lari daripada group sendiri. dan terharu sbb mereka mencariku. hehe.~