20110605

Tugasan!! Tugasan!! Tugasan!! =P

Assalamualaikum semua..

Alhamdulillah, jadual y x seberapa ni da siap untuk kite sama2 mencari notes n buku yang sesuai untuk subjek bagi semester 2 nanti.. diharap tugasan ini tidak membebankan kite..mungkin bebanan kini terasa tapi kesenangan akan kita rasai di semester dua  nanti sebab semua notes da ade insyaAllah.. terima kasih kepada ex-pku sem 1 yang mencadangkanya.

Okey berikut adalah pot-pet2 untuk anda:

1.   Bagi nama yang di (bold) anda dilantik secara rambang as ketua kumpulan bg subjek tersebut. So, anda dikehendaki membahagikan tugasan kepada anak buah anda.

Contoh: subjek: alquran
             Ketua: mek kin
             Dalam subjek ni ade 6 tajuk. Jadi ak akan bahagikan 2 tajuk ak, 2 tjuk fawa, n 2
                       tjuk mimi. (kepada y msih blur dgn msg ak y panjang berjela smlm haha)

  1.  Bagi ketua y x der proforma bley msg email anda kat ak  n ak akan email proforma itu kepada anda yer...
  2. Ok bg subjek arab n pj/ gerko (ak pon pning) haha...bia dlu sbb x der proforma n agak rumit...Okeyh.  
  3. selamat menjalankan tugas..bg ahli kumpulan kite same2 la bkerjasama k..y mne da settle ley tlg y x settle ag..bantu membantu kan amalan mulia hek2.. buatla mne boleh dlu k. Y x ley tu kite bncg kemudian k.



Okey...ketua kumpulan sila ambil peranan tq. =)

1.Al-Qur'an :

Wan Nur Asyikin binti Wan Roslan OK
Farah Waheeda binti Johir  OK
Nur Nazmin Syamimi binti Ab Halim Fauzi OK

2.Aqidah :

Nor Hazwani binti Ab Ghaffar OK
Nur Atiqah binti Wahab OK
Masniwati Abdullah sani OK
Lokman OK

3.Murid & Alam Belajar :

Nur Diyana binti Shaiful Bahri
 Adibah binti Ibrahim  OK
Mohamad Hidayat bin Hafid OK
Hanafi

5.Matematik :

Noraini binti Ahmad OK
Nursyafiqah binti Jasni OK
Farah Diana binti Abu Bakar
Wan Nur 'Aisyah binti Wan Omar OK

6.Bahasa Melayu (byk sbb tu ramai)

Siti Norasiah binti Wahid + OK
Najwa Arifah binti Mokhtar
Mohamad Mutawalli bin Ibrahim
Nurul Husna binti Abdul Mutalib 
Mohamad Farkhan bin Ismail. OK
Nor Fatin Wahida binti Pisol OK

Akhir kalam.. y ade tnda (ok) tu y bls msg ak kire x de mslh kn..y x de (OK) tu x tau la x dpt msg ke, or x pasan msg, or x de kedit.. klo ade pape mslh ley msg ak/ ketua kumpulan anda ek..

wallahualam...=)


 Yang menjalankan tugas,

        sheqien Roslan

16 comments:

dyana shaifulhaq said...

ok.
~ selamat menjalankan tugas
berkhidmat kerana Allah.

Jannatulnaim said...

assalamualailum...
wah bgusnye planning kamu semua ni..
ermm..ada perfoma sem 2 ke??boleh share x kt emel sy,,=)

ashikin91 said...

boley...bg email ek..=)

~Dr.CiNta~ said...

cikinnn i nak performa HEHE. still tak faham owh kenapa lah i lumpy sgt 2,3 hari ni~ T____T

email saye; banafsajiyu_purple@yahoo.com

ashikin91 said...

okey suda anta..=)check ur mail...

asiah said...

ok~...

mmg manyak cangat itu tajuk dalam subjek BM ma... i bnyak fenink tgk itu BM punya proforma...huhuhu
Cik FiKU tolong saya ma!!!!..huhuhu..

ahli group saya tunggu ya, saya fenink2 nak bagi tajuk...nnt da settle sya kasi yerk~..huhuuhu..^_^

ashikin91 said...

asiah kte pon manyak fening maa..haha

x pe buat y mne ley dlu...=) gud luck heheh

Dr.CInta cute said...

hoyehhhh. hidup pai 2! ^___________________^ dr.cinta malas nk sign in.

Saya said...

asiah...let me help you...

ekin: hehe..OK ja...actually x brapa phm and malas nak pk tu yang tak balas msg...huhu...

wany said...

1 permulaan yg bagus..blm bukak sem dh cari2 nota..moga sem2 ni dpt berstudy dgn lebih sistematik =_=
* dh lama x komen2 kt sini sbb xblh pun sblm ni npa ntah..

Jannatulnaim said...

syukran ye,,ni emel sy sheera_5312@yahoo.com

Dyana ShaifulHaq said...

grup aku pun sabar la ek~
aku tk divide lagi tajuk-tajuk tu.
asyik keluar je. hehe.~
bercutilah katekan.~

ashikin91 said...

Jannatulnaim ~ da email..=)

dyana shaifulhaq said...

Murid & Alam Belajar : [MAB]

Nur Diyana binti Shaiful Bahri
Adibah binti Ibrahim OK
Mohamad Hidayat bin Hafid OK
Hanafi

aku da bahagikan tajuk utk grup ni.
harap dapat jalankan tugas dengan baik-baik~
hehe.
insyaAllah.

ashikin91 said...

klo boley ketua group msg ek ank buah...tkot ade y x ley bkk blog ni ke ape kn..tq...

dyana shaifulhaq said...

salam.
apekah perkembangan terkini daripada ajk subjek?
adakah semua nota dijumpai?
:)

aku baru nak cari dan baca-baca nota~
moga dipermudahkan usaha kecil dalam mencari ilmu.~