20110607

Design baju GERKO

Bismillahirrahmanirrahim~ In The Name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful. 

This is a new design for GERKO shirt (for muslimah only-tshirt labuh).


ONLY FOR THOSE WHO ARE INTERESTED


This is design yang akan Diana Shaiful Bahri send.


This is when the tshirt is wore. 

front view; replace with new typo design down there
back view
new typo, remember what is the mean of our existence HERE.



Menurut Masni, 2011 (by SMS; 2:23:52, 8 June 2011) t-shirt ini bukanlah paksaan, this is for those who are really interested to get a new one tshirt labuh. Harga around RM 25-30. Juga dibukakan kepada semua yang berminat selain PAI 2. Sebarang tempahan sila beritahu Masniwati Abdullah Sani merangkap bendahari. Sekian Terima kasih.=)

*Design tertakluk kepada perubahan.

12 comments:

Saya said...

kat tshirt tu ada kaler hijau biru tu ke?

cantik la pulak...huhu

pai1 ambilan Julai 2009 said...

as'salam..

kita orang copy nie masuk blog kita diizin x? mudah sikit nak buat promosi...:)

ashikin91 said...

colourful nye..huhu...

besa sgt ke tulisan tu?? huu harapnye tidak =)

~Dr.CiNta~ said...

to kak lang;

rasanya line hijau biru tu tak jadi.

~Dr.CiNta~ said...

to PAI 1:

silakan =) tapi sebarang design mungkin tertakluk kepada perubahan

~Dr.CiNta~ said...

to syikin;

itu idon't know, tertakluk bgmana dona cakap dgn org tu.

dyana shaifulhaq said...

to pai 1 :
silekan.
promote ke fb pun diizinkan juga.
moga manfaat dlm mentaati perintah Allah menutup aurat. insyaAllah.

najwa dan shikin :
if tshirt ni juz white n plain, without the lines, ok tk..
yela kn bj gerko risau pulak mcm meriah2 ni...

ashikin91 said...

btol2.. y ni sy stuju hehe

klo buat kat pergelangan tgn kaler itam ke .. ijau pucuk pisang ke ok x???

mcm style sket..x la kosong sgt hehe,.. cadang je ni..

dyana shaifulhaq said...

tu la. i will try ok. thnx 4 ur opinion.
ape-ape cdgn ley kemukakan ye.

dyana shaifulhaq said...

Salam
ni details bout the tshirt ;

Kain TC.
Tshirt white.
Tengah plain.
Bawah ade ayat (seperti di entry). dan belah.
Pergelangan tangan -warne hitam.
Tulisan ayat - warne biru muda.
Leher bentuk V.

setakat ni, alhamdulillah, tempahan 38 helai.
harga pun ok, rm28.00.

ok. sekian. (for those yang tk tahu about this)
tempahan masih lagi dibuka sehingga esok hari. -Jumaat. 10 Jun 2011.

selamat meningkatkan amal dalam bulan rejab.~
“Ya Allah, berkatilah hidup kami di bulan Rejab dan Syaaban dan sampaikan (hayat) kami kepada bulan Ramadan.”

Dr.Cinta cute said...

okey diyana for the details. xoxo. ^___^

dyana shaifulhaq said...

salam
makluman lagi berkenaan tshirt gerko, tempahan sudah ditutup dan telah dibayar deposit. harga rm28.00 per shirt.ok.
lepas ni, boleh bayar pada masni selepas bermulanya sem baru. sekian.
syukran atas respons antunna.
~