20110408

Jom Bace

Assalamualaikum..

1st skali sori la sbb aku post blog ni bln ni yg sememangnye aku bln 3 tp aku bru bace article dlm blog org ni, jd aku rase tertarik utk share ngan shabt2 semua.

Aku nak jemput shbt2 semua bace la article 2 (yg linknye terdapat di atas).

Jemputlah bace kalau ade masa, harapnye dpt lah ade2 kn jugak mase untuk bacenye ye..hehe..

3 comments:

dyana shaifulhaq said...

aku da bace.
mcm cerite kak mazaini td gak kan.

mmg bahaye pun fb.
:)
hati-hatila dgn org2 yang mungkin mengkhianati kite,
n aku sendiri pun ade byk da gmba yg kwn2 aku upload dlm fb tu.
sabo jela.~

Adibah Ibrahim said...

betul 2, kite dah la xde FB, x tahu dorg upload gmbr kite yg mcm mane...

dyana shaifulhaq said...

baru tgk semalam.~ :)/:(