20110217

Tahniah....congratz....

Assalamualaikum semua!!!

hehe..dengan BANGGANYA, saya Sheqien Roslan ingin mengucapkan TAHNIAH buat gabungan Pai 1 dan Pai 2 kerana berjaya mendapat tempat ke-2 dalam pertandingan ACTION SONG kite sempena English week ni hehehe....(ayat cm budak tecik je)

walaupun kite semua terpakse bekorban masa dan tenaga yang banyak untuk action song ni, tambahan pula masing-masing ada tanggungjawab lain seperti JPP, anak2 JPP, KU,PKU tapi kite semua dapat laksanakan tugasan kita untuk pertandingan ini dengan baik sekali..

owh ya...tepukan untuk diri anda kerana setelah sy menonton video kite saya merasakan anda semua amat cumil semasa persembahan action song tue heheh...

terima kasih saya ucapkan kepada rakan-rakan yang telah memberi kerjasama yang sangat baik...

nnt kite kongsi hadiah same2 ye tq..=P


SheqienRoslan

4 comments:

Adibah Ibrahim said...

Tahniah juga saye ucapkan kpd sahabat2 krn sudi memberi kerjasama, di sini saye ingin memohon ampun dan maaf jika selama saye conduct latihan action song tu ade yg terase hati, terguris di hati dan yg sewaktu dgnnye, sye mintak maaf sgt2...korg mmg terbaek la...

masnsiwati said...

trima kasih kepada pembuat props..x de diaorg xkan ada lah awan,pokok,yellow submarine,red river valley~~

wany said...

wakil kerajaan props:sama2 masni...=)apa2 pun berkat kerjasama kita semua alhamdulillah 1 kejayaan lg dapat kita capai~sbb 2 kerjasama 2 penting! hehe...
minta maaf andai ada salah silap selama kita bertungkus lumus menjayakan pertandingan ini.."tingkat kan lagi prestasi kita di masa akn dtg" ~jOm wat esaimen..=_=

dyana shaifulhaq said...

hehe.
sy, selaku pesalah semasa persembahan berlangsung dgn rndah diri memohon maaf. [hehe]
sbnarnya, ade niat murni, utk mengingatkan shbt-sahabiah semua, tp still salah jugak.~

n a lot of thnx to those yang sgt baik dan kreatif membuat props yang comel-comel utk peserta Action Song Pai 1, 2 yang comel-comel juge.

Salam.~ 'semarakkan jiwa islami, agar perjuangan Nabi diterusi.'