20100930

Pertukaran Wajah

Salam to all readers~ =)


Permulaan yang baik, perubahan ke atas belog bertukar~ Any suggestion boleh contact SINI  (okey ambik kesempatan lagi) T____T



jadi, hope u like it. Cuma nak berkongsi satu je;


"Ikhlaslah untuk memaafkan"


*TIBA-TIBA. Tak dituju kepada sesiapa tapi untuk diri sendiri dan juga semua, sebab rasa macam belum IKHLAS lagi, lastly, tepuk tangan ramai-ramai atas perubahan baby belog ini, pap pap, YEY!



Tapi macam sedih jugak sebab budak-budak kelas semua ber-wireless maka apa yang dr nampak mereka tak nampak T____T jadi how? Kawan-kawan, ada apa-apa yang anda tak nampak, kurang puas hati sila suggest dekat saya, boleh message dekat nombor telepon saya, 014-XXXXXXX. Terima kasih. Tapi jangan ganggu ai malam-malam. =)



Dipos oleh dr.cinta~ Boleh visit dan jadi follower, maaf kalau merapu T_____T terlalu teruja dengan baby belog =D

4 comments:

Anonymous said...

i like2~..hebat la ~...

fikrah wahidah...satu halaqah membina satu cinta~..hebat..

~asiah maleh sign in~

Islamic Education 2 said...

asiah malas sign in:

jangan CINTA lain naaa~ hak3

dyana shaifulhaq said...

cute.
best.
hehe.

nak ke wat nota kelas kat cni.
at least, bermanfaat.
tp sume senyap je. nampak mcm taknak. teet.
hehe.

asiah, g sign in.

Islamic Education 2 said...

semue malas nak hapdate nanti, haha, sebab NOTA KELAS, tu yang mals tu, wakakaa