20100930

~JaMUaN RaYA~



بسم الله الرحمن الرحيم

Alhamdulillah bersyukur ke hadrat Ilahi dengan limpah dan inayah_NYA kita masih lagi dapat bertemu dan masih dapat untuk bertinta di FIKRAH WAHIDAH... semoga kita sentiasa memperbaiki ibadah yang kita laksanakan seharian...ameen...

OPeN HoUse~

Venue : Rumah Ustaz Mohd Nor Bin Jusoh
Date : 25/09/ 2010
Time : 2.00 pm from maktab
Transport :  Van (  muslimat)
                   Car ( muslimin )


inilah signboard nak pergi rumah ustaz~

Kami sampai di rumah ustaz Mohd Nor lebih kurang pukul 2.45 petang kot..hehe~..muslimat je yang sampai.. muslimin belum lagi sampai lagi rasanya... Sampai-sampai kat rumah ustaz ade senior-senior PAI semester 8... salam2 dengan akak2 n then kami pun mengambil makanan bagi mengisi perut yang kosong ini...macam2 rentak lagu yang ada dalam perut kami..^_^.


nasi impit~...
kemas2~..
gambar makanan xsempat nak tangkap~gambar bekas2 mkanan yang habis jelah yang ada~..heheh

inilah di rumah ustaz~
dah abeh makan2, kami pun nak pun nak blik...sementara menunggu driver kami sampai  kami pun meng'explore' kawasan di sekitar rumah ustaz mohd Nor~ kredit to Paan sbb tolong tangkap gambar~.. maaf gambar muslimin xde la dlm nie~..maybe next k?..^_^

di depan rumah jiran rumah ustaz~..villa teratak kasih~

kami pun meneruskan perjalanan entah ke mana arah kami dan akhir kami telah sampai di ......................sementara  menunggu driver kami sampai...^_^.. kami menggunakan kesempatan ini bergambar bersama, buat klip video nasyid~...terasa indah sekali ukhuwah kita bila dapat berjalan bersama..maybe payah nak dapat kenangan lalu yang telah kita lalui bersama~seronok sangat.. kita bertemu dan berpisah kerana_NYA.. semoga Allah sentiasa memberkati ukhuwah yang terjalin antara kita~

di sinilah kami sampai~

p/s: maaf yerk muslimin PAI 2 cos xde gambar antum.....^_^...all the best~

9 comments:

Anonymous said...

nape letak gambar yg akhir 2?????

Anonymous said...

minta maaf la kpd sape2 yg post jamuan raye ni, aku dah tukar gambar yg last skali tu..hik3..

Islamic Education 2 said...

xpe2~..comment amat dialu2kan utk penambahbaikan blog ini~...

~Dr.CiNta~ said...

gamba ape weyh? -____-

Islamic Education 2 said...

biarlah rahsia~...hehehehe~..^_^

Anonymous said...

i know...huhu...smua cute..cntik la blog~~thanks fawa n asiah..n to all(bi trabur)

Islamic Education 2 said...

same2 lah kita mengimarahkan belog pai 2, HAHA

semua boleh post ye

~dr.cinta

Bisikan Bijaksana said...

erkk...blog sendiri pun x pos...hehe

dyana shaifulhaq said...

blog sndiri pun sudey delete.
hehe.

eh. best ek wat vidio kat cni.
td punye miming dr muslimin pun same je....

mmg la tu kite satu kelas.
hehe.