20101125

Proforma di Sem 1 2011

Assalamualaikum w.b.t,
Salam AidilAdha 1431 H.
Juga Salam Maal Hijrah pada 7 Disember ini.~



Alhamdulillah, setelah dua minggu menghadap laptop, dapatlah jugak silibus untuk sem depan,  strive  to be excellent Ustaz n Ustazah ok? dan mintak maaf jugak atas kelewatan post entry pasal ni sebab malas giler nak bace ape-ape eh, sebab berbahagia kan duduk di samping family terchenta.

Makluman dan pemberitahuan kepada sesiapa yang mahukan PROFORMA untuk subjek PISMP Sem 1 2010 2011 Kursus Pendidikan Islam bolehlah emailkan kepada sy di email ini, deluxe786@gmail.com or boleh mesej je.

Berikut senarai subjek,
Ni subjek yang akan kita hadapi pada final exam sem 1 :
PIM 3101 – Pengenalan Kurikulum Pendidikan Islam.
PIM 3102 - Pedagogi Pendidikan Islam.
EDU 3101 – Falsafah dan Pendidikan di Malaysia.
EDU 3102 – Perkembangan kanak-kanak.

Yang ni pulak, yang tak masuk final exam, cuma ada UAK sahaja.
English
TITAS
Pengurusan Gerko.

ade jugak, BIG dan PBS yang akan menjadi cabaran untuk kita nanti as a teacher. OH, Allah, bantulah kami semua menghadapi ujian-ujian hidup yang mendatang, Ameen. 
[mungkin jugak tak full tau, kalau ada salah-salah pun mintak maaf, dan kredit to Syafiqah Jasni dan akaknya. hehe.] Em, kalau nak tahu lebih lanjut boleh je tanya kat senior-senior anda yer. 

Kepada yang telah dapat proforma ini bolehlah berkongsi atau mencari buku-buku rujukan untuk memudahkan tugasan kita pada semester 1 akan datang. Seperti yang dinyatakan di entry lepas, sama-samalah kita  manfaatkan cuti-cuti anda dengan seleksi aktiviti yang menjana minda dan menambahkan ilmu..Wallahua'lam.

Firman Allah s.w.t, " Dan tidaklah ada tanggungjawab sedikitpun atas orang-orang yang bertakwa mengenai dosa orang-orang (kafir yang mengejek-ejek) itu, akan tetapi (kewajipan orang-orang Islam) ialah mengingat (larangan Allah itu) supaya mereka bertakwa." (6:69) Be Muttaqin, InsyaAllah. Ameen.
Sekian, semoga perkongsian ini diberkati dan diredhai Allah S.W.T.
Semoga usaha kecil ini membawa kita kepada Allah.

Syukran wa JazakaAllah.

Wassalam.


12 comments:

::Madu Lebah:: said...

kami xdek seni0r sem 2..
ahakz!
+_+

~Dr.CiNta~ said...

fuh terbaek r PKU next year~ hehe =D

dyana shaifulhaq said...

Haha.
*gelak tak puas hati.
berani kau? bocorkan rahsie tu.

dyana shaifulhaq said...
This comment has been removed by the author.
Islamic Education 2 said...

Macam pisang goreng. Memang laku.
~hehe.

Anonymous said...

hahaha~..good job~..^_^ thanks erk...cik piku ( cik mutalib)..^_^

Anonymous said...

cik piku~...naseb baik type betul proforma..ingatkan type fomca lak~...^_^..

Anonymous said...

dapatkan segera smntara stok masih ada...hik3...fomca dr cik deluxe @ cik.pku

dyana shaifulhaq said...

weh. haha. sudah-sudahla yang dulu tu, lupekan yang lame, gunekan yang baru. gunelah daia...~

Bisikan Bijaksana said...

bagus2...
aku mintak kat sorg kakak ni xdpt2 lagi...
hehe..
nasib ko bg...

dyana shaifulhaq said...

oh. nak ker.
nanti emel ler.~ eh.

Anonymous said...

cik pku...lbh kurang nama ak je..tka huruf 'u' jd 'a' je..huhu...
thanx a lot cik pku..pku y akan mantoooooooooppppppppppp!!!!!!!
huhu...

nmpknye ada lelongan namaku di c2..
hehe...