20101003

Jamuan Hari Raya Kita Semua

UPDATED

Selamat petang semua kawan-kawan~ =D Firstly, minatk maaf sebab gambar muslimin tak ada laaah, sibuk dok cari dekat ef-bi korang kowt lah ada, boleh lah tepet dekat sini.


Okey fine, jangan cakap banyak


Yummmmmmy~ ^__^


Ukhwah should never ends =')



Love all my friends, you are my strengthness, Muahhhhxx~ =*


Muslimat, any request on our picture, boleh mintak dekat ai okey? Muslimin, maaaf sangat tak ada gambar uolls. Korang pon kitorang tak nampak T______T (okey, tipu)


p/s: JUMAAT ni raya lagi, jom! =D

7 comments:

Anonymous said...

aku suke gmbr yg last skali 2...

adibah

Islamic Education 2 said...

haha, cun2, lagi2 pic dibah, =D HAHA

dyana shaifulhaq said...

OK. muke aku half je.
hehe.
tp xpe.
blog kelas. bukan blog aku.
~

esaimen 2 je. tp kene hanta cpt.
adesss..
cet, ape kene mgene ni ngn perayaan aidil fitri.

محمد حذوان بن حميدان said...

thabat kn ukhuwah sentiasa..
ssh snang prlu dtmpuh brsame..
tgkatkan ibadah kpdNya..

~stRugGle 4 MarDhaTilLah~

(^_^)

Anonymous said...

mnta maaf la sbb xbrape aktif ngat..hu2..gmba ak xd,,dbwh pohon i2..waa~~~sadis3x..maybe ni la adiah ntk tuan kamera..hu3

Anonymous said...

mnta maaf la jrg bkk blog ktaq ni..he2..gmba ak xd d pohon d meja kayu i2..waa~~hu3

Islamic Education 2 said...

adik kecik,
jgn sedey2 la.
haha.
gmba aku pun xbrape nak ok kat meje tu.
hehe~

Be Muttaqin, InsyaAllah.