20101227

Pendaftaran PISMP Ambilan Januari 2011



Adalah dimaklumkan bahawa, pendaftaran bagi pelajar-pelajar PISMP ambilan Januari 2011 adalah seperti butiran berikut:-

Tarikh: 2 Januari 2011 (Ahad)
Masa: 8.30 pagi - 12.30 tengahari
Tempat: Dewan Al-Farabi IPGMKDRI
Bayaran: RM 150.00

Minggu Pengurusan selama dua (2) hari iaitu 2 dan 3 Januari 2011.
*Pelajar-pelajar TESL (SM) akan mendaftarkan diri di Kaunter Pendaftaran UKM.
Sila berhubung dengan Jabatan Hal Ehwal Pelajar sekiranya terdapat kemusykilan. Terima kasih.


p/s:doakan kita semua selamat sampai di bumi bertuah Terengganu Darul Iman.

8 comments:

asiah said...

syukran atas perkongsian~...^_^

mcm ade kesilapan kat situ...

*pelajar-pelajar PAI akan mendaftarkan diri di Kaunter Pendaftaran universiti Al-Azhar (mesir)...hehehehe... insyaALLAH ada rezki kita boleh lwt2 kat sna...

Anonymous said...

hehehe jauh bona....klo dftar c2 s2d ctu tros la asiah kan...heheheh....

huhuu...2 ri je?ingt sminggu wihihii...

wani said...

afwan~

masa mula2 tgk tkejut gk 2 hari je orentasi..tp okla 2..dia suruh kita start study cpt2..~cewah gaya x sabar nk study~hehe

Anonymous said...

to:asiah~~klu dftr kek al-Azhar,tlg bolikan tiket yor...hahha..duet yg ado ni utk dftr nnti n duit mkn smentaro tggu elaun hah...hahahhaa(ko ekau drive jo bw den pi al-azhar)
orintasi 2hari jer.hermmmm..nmpknya kita akn mula kelas awal..
to everyone:jumpa d trengganu....insyaAllah..bas dr ipoh:10 mlm..

~Dr.CiNta~ said...

weyh berkobar2 tahap maks ni nak blaja sem baru, terengganu waits for me~!!!!hoyehhh

asiah said...

to Anonymous yang tak dapek dikonapasti....

*hnye dftar di kaunter sahaje bkan di sana~...

Anonymous said...

yo la...cik asiah..pa pun...jmpa dterengganu.hu3..siapa sy??hik3...bilik 13(dpn blik ekau hah)haha...sj mlas buh nm
to dr cnta:nth la brkobar-kobar ke tak...yg pasti sy skrg dlm mood:xnk blik lg...n kdg2 rs nk blik..nth la...(yg psti kna blik kn).....hahah..(sedr dri)..

asiah said...

wokey...

owh cik anonymous yang cute miut jmpe yerk taun dopan...(cm dh kona da spo eh)...