20100920

Our DiaRY~

Assalamualaikum wbt....^_^...

bertemu kita lagi di FIKRAH WAHIDAH, semoga hati-hati kita bertaut kerana_NYA...


Selamat Hari Raya dan Selamat Kembali Ke Maktab...alhamdulillah semua sudah selamat sampai dan masih lagi dapat bertemu~..alhamdulillah segala kesyukuran kembali kepada_NYA pemberi segala-segala nikmat yang begitu tidak ternilai ini... hanya seorang lagi yang kami xjmpe lagi iaitu Farkhan@paan.. muslimin kate die da sampai maktab tapi masih kurang sihat lagi.. harap2 cepat sembuh.. shafakillah  'alaika~

ok la, just nak tulis the latest news about us...^_^something like diary of our journey at IPG KDRI~..

 21/09/2010 : Muthaq~...chaiyok2!!! Ma'attaufiq wannajah!!! Good Luck to all~... especially to nasyid n hafazan ( Aini n pyka) dan tilawah (Aisyah) .. all the best... semoga berjaya~..


24/09/2010: Jamuan Hari Raya at Kuala Ibai (Masjid terapung)
aktiviti: Makan2, berkayak, kopek kelapa, main bowling ~ nnt insyaALLAH adalah entry pasal    nie~jom rangka2 jamuan nie..lambat2 payah pulak nnt~


26/09/2010 : KKBI ( Lawatan Ke Penjara Marang)~ jangan lupa tangkap gambar banyak2 nnt boleh la share2 dalam KKBI nnt~..^_^...boleh post dalam blog gak..insyaALLAH... ajk program  buat tugasan yang diberi yerk~ nnt lepas KKBI jgn lupe terus buat assignment... jangan bertangguh tau..^_^

Tengok macam sibuk kan, rase macam xcukup masa... tetapi ingatlah kata2 Imam Hassan Al-Banna tanggungjawab lebih banyak dari  masa kita~..dalam arab ape yerk..cam lupe skit..spe yang ingat boleh la share2 kat sini...^_^...yang penting berdoalah kepada_NYA supaya mempermudahkan urusan kita..ameen~

rajin kan2~...



3 comments:

dyana shaifulhaq said...

Er, ade typing error tu. hehe. check balik yer.

Hmm. Nasyid tu nak video ley amek kat dieba. (muslimat je la):)
aku da pass. nanti2 masukkan gmba pulak.

Jamuan? hehe, nmpk senyap je. bile nak lantik ajk nye yer.???

KKBI, jgn lupe byr rm4 esok. hmm. ustzh ckp nak gmbar stp sorang lain2, jd seboleh2nye kite amek gmba sndiri je gune phone pun ok. sbb nanti gmbar same kurang plak markha esaimen kite....

Ok. Hrp2 semua berjalan dgn baik.
Ameen, InsyaAllah.

dyana shaifulhaq said...

*markah

Anonymous said...

ok, syukran atas information yg begitu bergune utk kitorg sume...
[adibah]